Slovensko Česko Poľsko Ukrajina
 Vytlačiť túto stránku

Obchod


ELEKTRICKÉ KOMPONENTY URČENÉ PRE DOMÁCNOSTI A INÉ ZARIADENIA

Snahou spoločnosti Scame je zaistiť jednoduché a bezpečné použitie elektrického prúdu, a to aj v mimoriadnych situáciách. Z týchto dôvodov Scame ponúka množstvo rôznych mobilných a pevných zásuviek a vidlíc, jednoduchých i viacúčelových adaptérov, stolných či nástenných zásuviek a zástrčiek pre televízne a telefonické inštalácie alebo predlžovacích bubnov, ktoré ponúkajú riešenia problémov s elektrickými prívodmi vo všetkých prostrediach.

KOMPONENTY A SYSTÉMY PRE ELEKTRICKÉ INŠTALÁCIE VÝROBNÉHO A NEVÝROBNÉHO SEKTORU
Scame ponúka široké množstvo komponentov a systémov pre elektrické inštalácie, určených na distribúciu a využívanie elektrického prúdu v priemysle, v nevýrobnom sektore, v remeselnej výrobe, v stavebníctve, v lodnom priemysle atď. Používanie týchto komponentov a systémov zaručuje maximálnu bezpečnosť., spoľahlivosť, viacúčelovosť, a to v normálnych i mimoriadne zložitých podmienkach.

ROZVODNICE
Ponuka firmy Scame zahrňuje celú radu rozvodnicových skríň určených pre distribúciu do priemyselného sektoru, ktoré sú už vo výrobe preverené, vybavené elektrickými zásuvkami /pre priemysel aj domácnosť a istiacimi prvkami. Mimo iného Scame ponúka zmodernizovanú radu predlžovacích šnúr, ktoré sú určené pre domácnosť, priemysel, rovnako tak pre nevýrobný sektor a vyhovujú novým medzinárodným technickým predpisom IEC 61242 a IEC 61316.


PRÍSLUŠENSTVO A KOMPONENTY PRE ELEKTRICKÉ INŠTALÁCIE
Firma Scame vyrába príslušenstvo, ktoré zjednodušuje inštaláciu výrobkov určených pre domáce a priemyselné účely. Ponuka je široká. Okrem príslušenstva, určeného na inštaláciu rúrok, zahrňuje aj kompletné zostavy lištových nosníkov káblov určených na steny, do podláh alebo soklov. Firma Scame ponúka úplne nový systém minitrubíc a kompletnou širokou škálou doplnkov.

 

Fotogaléria

© 2005 Scame, Engine and Design By Webcreators.sk, tvorba stránok   
Home | Firma | Produkty | Distribúcia | Servis | Dokumentácia | Kontakt | infoPOINT