Slovensko Česko Poľsko Ukrajina
 Vytlačiť túto stránku

Výroba

FILOZOFIA

FilozofiaFilozofia Scame je založená na jednoduchom princípe; na vytrvalom vyhľadávaní stále funkčnejších, praktickejších a bezpečnejších produktov. Je založená na riešení malých i veľkých problémov viazaných na využívanie elektrickej energie, ako z hľadiska profesionálnych operátorov napr. programátorov alebo elektroinštalatérov, tak z hľadiska spotrebiteľov konečného výrobku. Je to princíp v ktorom sa odráža profesionalita, ktorá umožnila Scame exportovať Know-how a spolupracovať s najdôležitejšími svetovými spoločnosťami.

ŠTRUKTÚRA

strukturaFirma Scame bola založená v roku 1963. Skladá sa zo siedmich výrobných jednotiek umiestnených v Taliansku i vo svete. V jej sieti je zamestnaných zhruba 700 zamestnancov, ktorí pracujú v rozličných výrobných fázach a v oddeleniach služieb zákazníkom. Slovenská výrobná jednotka zabezpečuje výrobu predlžovacích káblov , predlžovacích bubnov , spínačov série MANOVRA , INOVA a BASIC , prenosných lámp , elektroinštalačných krabíc série CUBIK a niekoľko ďalších výrobkov . V súčasnosti sa pripravuje na spustenie výroby novej série priemyselných vidlíc a zásuviek . Podstatná časť našej produkcie sa umiestňuje na trhoch EU , ale aj v krajinách blízkeho východu . Výrobná časť firmy zamestnáva viac ako 120 zamestnancov z , ktorých časť pracuje v špeciálnom režime chránenej dielne .

CERTIFIKÁTY A SYSTÉM KVALITY

cesrtifikatyScame vyrába vo svojich závodoch viac ako 9000 druhov výrobkov skontrolovaných a zaručených hlavnými svetovými značkami kvality ako IMQ, VDE, SEMKO a.i. Okrem toho zo širšieho pohľadu na „systém podnikovej kvality“, boli už pred časom prijaté všetky postupy vnútornej organizácie, vďaka ktorým bolo možné dosiahnuť CSQ podľa UNI EN ISO 9001.


BUDÚCNOSŤ

Buducnosť Scame ako podnik orientovaný na trhovú politiku je vždy pripravený reagovať na požiadavky spotrebiteľov. Za pomoci obchodných partnerov t.j. veľkoobchodov, zahraničných distribútorov a filiálok hľadá a zaisťuje požiadavky spotrebiteľov, snaží sa im vyhovieť a tým zaistiť rýchlu a pohodlnú prácu so svojimi výrobkami. Budúcnosť firmy Scame je daná technickým vývojom a výskumom, ktorý vedie k stále väčšiemu zdokonaľovaniu našich výrobkov k spokojnosti našich zákazníkov.

Fotogaléria

© 2005 Scame, Engine and Design By Webcreators.sk, tvorba stránok   
Home | Firma | Produkty | Distribúcia | Servis | Dokumentácia | Kontakt | infoPOINT