Slovensko Česko Poľsko Ukrajina
29. 3. 2024, Meniny má Miroslav
vyrobky ATEX

Novinky

17/07/2019
Nová séria spínačom ROCKER-EX [GD]
Sú určené na spínanie a ovládanie spotrebičov AC 250V/16A do prostredia s nebezpečenstvom výbuchu II 2GD.

31/01/2019
Cenník SCAME-SK platný od 1.3.2019
Vážený obchodný partner. Na základe obchodných podmienok spoločnosti SCAME-SK s.r.o. Vás chceme informovať, že od 1.3.2019 bude v platnosti nový cenník firmy SCAME-SK. Nový základný cenník platný od 1.3.2019 si môžete stiahnuť tu.

12/12/2018
Zmena pravidelného rozvozu SCAME
Koniec roku 2018

12/10/2018
Nový produktový katalógový list OPTIMA.
Priemyselné vidlice a zásuvky séria OPTIMA. Nový produktový katalógový list, nové označenie pre zjednodušenie objednávania.

01/10/2018
Pravidelné rozvozy tovaru SCAME - zmena od 1.10.2018
Zmena pravidelných rozvozov tovaru SCAME, pre zmluvných odberateľov. Zmena je platná od 1.10.2018.

25/06/2018
Výsuvné energetické stĺpiky
Pre dodávku elektrickej a iných energií

Nemáte nainštalovanýflashPlayer 9 Nainštalovať

Zásuvkové rozvodnice SCAME 2016

Firma SCAME je výrobcom jednej z najširšej ponuky zásuvkových rozvodníc. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a inovatívnym postupom pri výrobe ponúka náš program zásuvkových rozvodníc nezameniteľný výber rôznych prevedení. Tieto prevedenia sú charakterizované vysokou kvalitou používaných materiálov ako aj vysokou úrovňou technicko-konštrukčných riešení.
Naše prednosti sú :
- Riešenia požiadaviek zákazníka k jeho maximálnej spokojnosti
- Kvalifikovaní a preškolení pracovníci, ktorí flexibilne riešia potreby zákazníkov
- Tímová práca, pretože spolupráca posilňuje a znásobuje potrebné výsledky
- Skúsenosť overená časom. Sme na trhu už viac ako dvadsať rokov
- Používanie len overených a kvalitných komponentov
- Neustála inovácia a vysoká variabilnosť riešení
- Atypické vyhotovenia už od jedného kusu
- Rýchlosť dodania
- Výborný pomer kvalita/cena
- Profesionálna pomoc pri riešení konkrétnych potrieb každého zákazníka

SCAME ponúka veľké množstvo variabilných riešení a preto je dôležité
zvážiť správny výber, ktorý vyhovuje potrebám zákazníkov. Správna voľba
sa odvíja od výberu vhodnej skrinky, ktorá zabezpečí správnu funkčnosť v závislosti od jej využitia. Hlavnou prednosťou rozvodníc firmy SCAME je veľmi široká ponuka rôznych skriniek, pričom každá z nich je navrhnutá na dôsledné upevnenie jednotlivých zásuviek pre dlhodobú funkčnosť. Toto je zabezpečené už predlisovanými otvormi pre jednotlivé zásuvky, ktorých súčasťou sú upevňovacie otvory skrutiek. Ako jediný výrobca ponúkame špeciálne prepracované prevedenia vybavené štandardnou domovou zásuvkou, kde je zaručené vysoké krytie IP66 aj pri zasunutej štandardnej vidlici 230V. Z hľadiska použitých skriniek v zásuvkových rozvodniciach delíme ponuku na tri základné série. Sú to séria BLOCK, séria DOMINO a séria ENERBOX.

Základné delenie

Skrinky série BLOCK, označenie začínajúce číslom „63...“
Jednoduché a profesionálne kompaktné riešenia kde je kladený hlavný dôraz na celkovú pevnosť a kvalitu prevedenia. Špeciálny UV stabilný plast radí tieto zásuvkové kombinácie k najpevnejším vo svojej kategórii s pevnosťou až IK 08. Každá skrinka je vybavená sklápacou rukoväťou, čo zvyšuje možnosti ich využitia aj ako prenosné alebo dočasné rozvodnice. Skrinky je možné osadiť zásuvkami do 32A v krytiach IP54 – IP66 – IP67. V ponuke Scame nájdete široký výber variantov s istiacimi prvkami ako aj s voľným priestorom na istenie, kde je možné určiť si vlastné zapojenie podľa potreby zákazníkov. Celá rada prevedenia môže byť vybavená aj bezpečnostným 24V toroidným transformátorom, pričom maximálny menovitý prúd série BLOCK môže byť do hodnoty 40A.

Skrinky serie ENERBOX, označenie začínajúce číslom „633...“
Jedná sa ekonomickú radu skriniek, kde je kladený dôraz na cenu pri zachovaní maximálnej možnej funkčnosti a variabilnosti. Ponúkané skrinky je možné osadiť zásuvkami do 63A v maximálnom krytí IP54. Ich hlavnou prednosťou je minimálna cena a veľkosť.

Skrinky serie DOMINO, označenie začínajúce písmenom „D...“
Jedná sa o skrinky vysokej kvality, kde je zaručený komfort spojený s maximálnou funkčnosťou, jednoduchou montážou a vysokou variabilnosťou. Zásuvkové rozvodnice série DOMINO patria medzi najvariabilnejšie riešenia výrobkov na trhu. Technicko-konštrukčné riešenie umožňuje použite všetkých typov priemyselných a domových zásuviek od 24V po zásuvky 63A v krytiach IP54 – IP55 – IP66 – IP67. Maximálny menovitý prúd ponúkaných riešení je 80A. Prevedenia série DOMINO sú určené hlavne na pevnú montáž pre premyslené odvetvie kde sú požiadavky na vysokú mieru bezpečnosti a stálosti pri používaní v trvalej prevádzke.

Kompletný katalóg zásuvkových rozvodníc nájdete
tu.

 

 

© 2005 Scame, Engine and Design By Webcreators.sk, tvorba stránok   
Home | Firma | Produkty | Distribúcia | Servis | Dokumentácia | Kontakt | infoPOINT